永利集团>学习方法>高中学习方法>高一学习方法>高一英语>《高一英语下学期期末试卷》正文

永利集团游戏

时间:2019-04-11 11:58:12本文内容及图片来源于读者投稿,如有侵权请联系xuexila888@qq.com 诗盈 我要投稿

  英语试卷不多做很难提升成绩哦,今天小编就给大家来分享一下高一英语,来多多学习哦

 m.seodoom.com

  有关高一英语下学期期末试卷

  第Ⅰ卷 选择题(满分70分)

  第一部分 听力(共两节,满分20分)

  第一节 (共5小题;每小题1分,满分5分)

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中 选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  1. How much should the man pay if he rents the room for two weeks?

  A. $ 150. B. $ 300. C. $400.

  2. Where does this conversation take place?

  A. In a restaurant. B. In an office. C. In a clothing shop.

  3. Why does the woman dislike the restaurant?

  A. It is expensive. B. It is crowded. C. It is noisy.

  4. What is the relationship between the two speakers?

  A. Friends. B. Neighbors. C. Workmates.

  5. What does the woman suggest the man do?

  A. Keep it a secret. B. Get a part-time job. C. Tell his parents about it.

  第二节 (共15小题;每小题1分,满分15分)

  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

  听第6段材料,回答第6至8题。

  6. What does the man like watching on TV?

  A. Basketball. B. Volleyball. C. Football.

  7. What does the man think of the team he supports?

  A. Good. B. Just so-so. C. Disappointing.

  8. How many more games does the man’s team have this season?

  A. 3. B. 4. C. 5.

  听第7段材料,回答第9至11题。

  9. What is the woman talking about?

  A. Her well-paid job. B. Her way of relaxing. C. Her problems at work.

  10. What does the woman do as soon as she gets home?

  A. She has dinner. B. She lies in bed. C. She sits in a chair.

  11. What is the man going to do?

  A. Try the woman’s idea.

  B. Buy some new furniture.

  C. Start looking for another job.

  听第8段材料,回答第12至14题。

  12. How old is the woman’s cat?

  A. 2 years. B.6 years. C. 8 years.

  13. What do we know about the man’s dog?

  A. He stays at home all day.

  B. He is taken to the park every day.

  C. He spends less time outdoors than before.

  14. What do the woman’s kids want?

  A. A rabbit. B. A mouse. C. A fish.

  听第9段材料,回答第15至17题。

  15. How is the man going to Sun College?

  A. On foot. B. By bike. C. By car.

  16. How far is it from Main Street to Water Square?

  A. A few yards.

  B. 2 blocks away.

  C. 20 minutes’ walk.

  17. Where will the man have to ask the way again?

  A. At Rain Avenue.

  B. At Mass Hospital.

  C. At the Farmers’ Bank.

  听第10段材料,回答第18至20题。

  18. What is Mr. Brown?

  A. A dealer of garments.

  B. An assistant manager.

  C. A politician.

  19. Why are Mr. Brown and his party coming to England?

  A. To live with his friends.

  B. To pay an informal visit.

  C. To explore new business opportunities.

  20. Where does the speaker most probably make the speech?

  A. At a wedding .

  B. At a reception.

  C. At a meeting.

  第二部分 完形填空(共20小题;每小题1分,满分20分)

  阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。

  Some people allow bad past experiences to keep them in fear. A personal example of this happened when I was in middle school. We each were asked to give an oral 21 in front of the whole class. When my turn came, I became 22 and I started swinging my legs back and forth. I did this during the entire presentation (介绍). I was a 23 student and I did not realize I was doing it.

  After I completed my presentation, I 24 did or even wanted to give another oral presentation for the rest of my years in school. 25 I got older, I realized I wanted to improve my personality and build 26 over my fear. I began listening to motivational speeches (励志演讲). I would go to 27 seminars (研讨会) and found I was feeling better and better about myself. This 28 me to want to reach out and help others in need.

  After listening to one particular speaker many times, I decided to write to him for 29 . He had advised in his speeches that if there was something you wanted to 30 , you should be persistent(坚持不懈的). So I became very persistent.

  I wrote to his office many times and they 31 called me back. They offered me help by instructing me to 32 a local Toastmasters and see what it was all about. Toastmasters is a great organization for people who are interested in improving their 33 skills in preparation and presentation in front of a(n) 34 . I certainly needed to do this. I located the nearest Toastmasters and 35 a meeting.

  At first, I sat in the background and was too overcome by my 36 . I did not even want to introduce myself. But by 37 this was just the false evidence appearing real, I 38 my fear and within a short period of time I was President of that Toastmasters.

  Don’t get 39 in fears from unpleasant past experiences. Fears are 40 but false evidence appearing real, which are made broken.

  21. A. presentation B. test C. announcement D. promise

  22. A. upset B. nervous C. curious D. excited

  23. A. careful B. lazy C. young D. slow

  24. A. always B. often C. sometimes D. never

  25. A. Until B. Before C. As D. Once

  26. A. health B. confidence C. business D. strength

  27. A. disturbed B. surprised C. inspiring D. satisfying

  28. A. frightened B. encouraged C. confused D. prevented

  29 A. practice B. experience C. pleasure D. advice

  30. A. achieve B. challenge C. devote D. succeed

  31. A. probably B. hardly C. immediately D. finally

  32. A. manage B. contact C. organize D. control

  33. A. speaking B. listening C. reading D. writing

  34. A. mirror B. company C. audience D. teacher

  35. A. arranged B. suggested C. attended D. hosted

  36. A. appearance B. behavior C. position D. fear

  37. A. forgetting B. doubting C. realizing D. regretting

  38. A. faced B. loved C. understood D. questioned

  39. A. interested B. hurt C. changed D. drowned

  40. A. something B. nothing C. everything D. anything

  第三部分 阅读理解(共两节,满分30分)

  第一节(共15小题; 每小题1.5分, 满分22.5分)

  阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。

  A

  Win $ 50 in the Coolest Gadget(小装置) of the Week

  Look at what’s the coolest gadget (vote for a chance to win $ 50).

  Cryo S: A Cool Netbook Cooler

  Like the other devices of NZXT, the Cryo S was designed to provide a competitive advantage at PC gaming. It has two adjustable 120mm fans that provide powerful cooling.

  The full post can be found on Trends Updates.

  Starry Night Bed

  Are you having trouble getting that good nights sleep that you’re needing? Well, not any more. Why not take a look at the Starry Night Bed? The Starry Night Bed is a great new invention which will revolutionize the way in which you sleep. Not only is this bed fashionable and comfortable but it’s also a gadget heaven. With this bed you get many added gadgets including anti-snore technology, movie projector with speakers, temperature control and many more.

  The full post can be found on Tech Styling.

  Fugoo—talking gadgets

  Fugoo gets all your appliances(装置,设备) talking to each other so your alarm clock could first wake you up and then tell the coffee machine to start working while checking traffic conditions online to tell you how long it will take you to get to work.

  The full post can be found on Decide What to Buy.

  Vote What is this week's coolest gadget?

  〇 A Cool Netbook Cooler

  〇 Starry Night Bed

  〇 Fugoo—talking gadgets

  41. Where can you find the full post of the “Cryo S”?

  A. Tech Styling. B. Super Cool Pets.

  C. Trends Updates. D. Decide What to Buy.

  42. If you buy a Starry Night Bed, you can get all the following gadgets EXCEPT ___________.

  A. adjustable fans B. movie projector

  C. temperature control D. anti-snore technology

  43. Where does this advertisement probably come from?

  A. A magazine. B. A website. C. A newspaper. D. A textbook.

  B

  I was telling my boy Sonny the story of the hare (兔子) and the tortoise (乌龟). At the end I said, “ Son, remember: Be slow and steady (镇定的), and that will win the race. Don’t you think there’s something to learn from the tortoise?”

  Sonny opened his eyes wide, “Do you mean next time when I’m entering for the 60-metre race I should wish that Billy, Tony and Sandy would all fall asleep halfway?”

  I was shocked, “But the tortoise didn’t wish that the hare would fall asleep!”

  “He must have wished that,” Sonny said, “Otherwise how could he be so foolish as to race with the hare? He knew very well the hare ran a hundred times faster than he himself did.”

  “He didn’t have such a wish,” I insisted. “He won the race by perseverance (坚忍不拔), by pushing on steadily.”

  Sonny thought a while. “That’s a lie,” he said. “He won it because he was lucky. If the hare hadn’t happened to fall asleep, the tortoise would never have won the race. He could be as steady as you like, or a hundred times steadier, but he’d never have won the race. That’s for sure.”

  I gave up. Today’s children are not like what we used to be. They’re just hopeless.

  44. The writer argued with his son because ___________.

  A. he liked tortoises while his son liked hares.

  B. they disagreed about whether the tortoise was foolish.

  C. he liked the story of the hare and the tortoise while his son didn’t.

  D. he tried to teach his son a lesson but the son had different opinion.

  45. Sonny believed that the tortoise ___________.

  A. in fact did win the race luckily.

  B. took a chance by agreeing to run a race.

  C. was not given a fair chance in the race.

  D. won the race by his own hard working.

  46. Billy, Tony and Sandy must be___________.

  A. boys who were unknown to Sonny’s father

  B. boys who Sonny has run races with before

  C. boys who Sonny has never raced with before

  D. boys who Sonny did not expect to race with again

  47. According to the passage, who do you think learnt a lesson?

  A. The tortoise B. Sonny C. Sonny’s father D. The hare

  C

  SAN FRANCISCO—A phone app(应用程序)in San Francisco gives information about open parking spots.City officials in San Francisco introduced the app to try to reduce traffic jams in the city, but some say it raises safety concerns.

  In this city, drivers searching for parking spots lead to 30 percent of all downtown jams, city officials think.Now San Francisco has found a solution — a phone app for spot-seekers that shows information about areas with available spaces.The system, introduced last month, relies on wireless sensors(感应器)fixed in streets and city garages that can tell within seconds if a spot has opened up.

  But the system could come with serious consequences.Some people say that drivers searching for parking could end up focusing on their phones, not the road.“It could be really distracting(使分心的),” said Daniel Simons, a professor of psychology at the University of Illinois.

  City officials admitted the hidden problem.They are urging drivers to pull over before they use the city’s iPhone app, or to do so before they leave home. Nathaniel Ford, executive director of the San Francisco Municipal Transportation Agency, said safety could actually improve if drivers quickly found a spot instead of circling and getting frustrated.

  San Francisco has put sensors into 7,000 parking spots and 12,250 spots in city garages.If spaces in an area open up, the sensors communicate wirelessly with computers that in turn make the information available to app users within a minute, said Mr. Ford, of the transportation agency.On the app, a map shows which blocks have lots of places(blue)and which are full(red).

  More than 12,000 people have downloaded San Francisco’s app, which is available now only for the iPhone.

  48. What is the phone app mentioned in the text mainly aimed at?

  A. Benefiting iPhone users.

  B. Preventing traffic accidents.

  C. Making the traffic flow smoothly.

  D.Making full use of the parking spots.

  49. According to the text, San Francisco city officials ________.

  A. don’t consider the app distracting.

  B. are aware of the app’s disadvantages.

  C. advise drivers to park cars slowly.

  D. believe more parking spots are needed.

  50. The phone app mentioned in the text ________.

  A. is a bit slow in reacting

  B. hasn’t been put into service

  C. was introduced several years ago

  D. can’t be downloaded to all phones

  51. What’s the main idea of the passage?

  A. A phone app has been introduced to relieve the pressure on traffic in the city.

  B. Safety concerns are voiced about a phone app aimed at helping drivers find parking spots.

  C. Looking for parking spots contributes greatly to downtown traffic jams.

  D. Drivers’ attention is distracted in one way or another when they are driving.

  D

  Parents and kids today dress alike, listen to the same music, and are friends. Is this a good thing? Sometimes, when Mr. Ballmer and his 16-year-old daughter, Elizabeth, listen to rock music together and talk about interests they both enjoy, such as pop culture, he remembers his more distant relationship with his parents when he was a teenager.

  “I would never have said to my mom, ‘Hey, the new Weezer album is really great. How do you like it?’” says Ballmer. “There was just a complete gap in taste.”

  Music was not the only gulf. From clothing and hairstyles to activities and expectations, earlier generations of parents and children often appeared to move in separate orbits(轨道).

  Today, the generation gap has not disappeared, but it is getting narrow in many families. And parent—child activities, from shopping to sports, involve a feeling of trust and friendship that can continue into adulthood.

  But family experts warn that the new equality can also result in less respect for parents. “There’s still a lot of strictness and authority(权威) on the part of parents out there, but there is a change happening,” says Kerrie, a psychology professor at Lebanon Valley College. “In the middle of that change, there is a lot of confusion among parents.”

  Family researchers offer a variety of reasons for these changing roles and attitudes. They see the 1960s as a turning point. Great cultural changes led to more open communication and a more democratic(民主的) process that encourages everyone to have a say.

  “My parents were on the ‘before’ side of that change, but today’s parents, the 40-year-olds, were on the ‘after’ side,” explains Mr. Ballmer. “It’s not something easily achieved by parents these days, because life is more difficult to understand or deal with, but sharing interests does make it more fun to be a parent now.”

  52. The underlined word “gulf” in Para.3 most probably means _________.

  A. distance B. interest C. similarity D. cooperation

  53. The change in today’s parent-child relationship is _________.

  A. more confusion among children.

  B. less respect for parents from children.

  C. new equality between parents and children.

  D. more strictness and authority on the part of parents.

  54. By saying “today’s parents, the 40-year-olds, were on the ‘after’ side.” the author means that today’s parents _________.

  A. can set a limit to the change.

  B. follow the trend of the change.

  C. fail to take the change seriously.

  D. have little difficulty adjusting(适应)to the change.

  55. The purpose of the passage is to _________.

  A. describe the difficulties today’s parents have met with.

  B. discuss the development of the parent—child relationship.

  C. suggest the ways to handle the parent—child relationship.

  D. compare today’s parent—child relationship with that in the past.

  第二节(共5小题; 每小题1.5分, 满分7.5分)

  根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。

  A new report says plastics are responsible for $13 billion in damage to the oceans and the undersea environment. The findings were announced recently at a United Nations conference. 56 .

  Plastic thrown away carelessly makes its way into rivers and other waterways. 57 . After a while, it collects in the sea. And plastic never goes away. Plastic is not biodegradable—destroyed by bacteria or natural processes. Instead, it just breaks up into smaller pieces over time. The oceans contain a lot of chemicals and other pollutants(污染物). 58 .That means harmful material may get into our food supply.

  59 . Human beings cause pollution and they can take steps to stop it. They can use fewer single use product containers and throw plastics away correctly. Plastic recycling programs also works—where old bottles and other plastics are collected, broken down and used to make new products. We could reuse bottles in our households many times if we wish to, rather than end it after the first use. We could, when we get rid of that plastic, recycle it and reuse it, which replaces the need for raw materials.

  The report also calls on companies to improve methods for using plastics. 60 . And it calls for information about the way plastic is thrown out or removed from use. By putting a new value on plastic, industry has a special reason to clean up the environment.

  But all of the companies must join to deal with the problem.

  A. Then, fish may eat the plastics.

  B. But people can make a big difference.

  C. Plastics should be gathered together and reused.

  D. It is convenient to use plastic bags in everyday life.

  E. It asks for them to better measure and control plastic use.

  F. The plastic eventually reaches coastal areas and ocean waters.

  G. The report tells about harm to sea life and what might be done to improve the situation.

  第II卷 非选择题题(满分50分)

  第四部分 语篇填空(共10小题;每小题1分,满分10分)

  阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

  A: You are lucky to be working in 61 a big city that everything here is wonderful.

  B: I don’t think so. 62 (actual) I don’t have interest in city life.

  A: Why? City life seems to be very interesting and 63 (comfort).

  B: Not really. People can hardly enjoy sunshine because of tall buildings around their houses. They can hardly know 64 season it is. What’s going on in nature seems to have nothing to do 65 them.

  A: That’s terrible. Sunshine and fresh air are quite valuable. 66 seems that rural life is better. But working in a big city means 67 (make)more money without hard work like farming, doesn’t it?

  B: Yes, perhaps, but there is another problem. The cost of living in the city is much higher than 68 in the countryside. Sometimes people can’t make 69 (end) meet these years.

  A: So that’s how it is! I hadn’t thought of that. I 70 (wish) to ask you to help me find a job here. Now I give it up. I’d rather live in my village all my life.

  61.________ 62.________ 63.________ 64.________ 65.________

  66.________ 67.________ 68.________ 69.________ 70. ________

  第五部分 写作(共四节,满分40分)

  第一节 单词拼写(共10小题;每小题1分,满分10分)

  请根据句子意思在空白处填写单词,每空一词,注意词形变化。

  71. He was very friendly and had a sense of _________ (幽默).

  72. Jack will _________(代表) our school to attend the meeting.

  73. Please, write down your name, age and _________ (职业).

  74. The boy looked_________(好奇地) at me from time to time.

  75. Charlie Chaplin wrote, _________(导演)and produced the films he starred in.

  76. During this period, those_________(传播) false news should be severly punished.

  77. So far, there is no_________ (令人信服的) evidence that there exists life in outer space .

  78.The brain performs a very important_________ (功能) for it controls the movements of our body.

  79.Over the past half century, using _________ (化学的) fertilizers has become very common in farming.

  80.The Internet gives people the chance to have the information they need_________ (递送) quickly .

  第二节 完成句子 (共5小题;每小题1分,满分5分)

  阅读下列各小题,根据汉语提示,在空格上填入恰当的词,使句子完整。

  81. 她总是最后一个离开大厅。

  She is always the last one _______ _______ the hall.

  82. 我突然想起来我把她的生日忘了。

  It _______ me all of a sudden_______ I had forgotten her birthday.

  83. 是你而不是他该为事故负责。

  It is you, rather than he, that _______ (be) to blame for the accident.

  84.不幸的是卓别林的父亲去世了,使得他的家境更加贫困。

  Unfortunately Charlie’s father died,_______ his family even_______ _______.

  85. 不是所有的人都痴迷足球,也不是很多人都对篮球感兴趣。

  _______ _______ people are crazy about football, _________ are many people interested in basketball.

  第三节 单句改错 (共10小题;每小题1分,满分10分)

  下面每个句子都只有一处语言错误。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。多改或不按格式要求改不得分。

  增加:在缺词处加一个漏字符号(˄),并在其下面写出该词。

  删除:把多余的词用斜线()划掉。

  修改:在错的词下面划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

  86. I would rather I met him yesterday.

  87. The teacher and writer are respected by all the students in his class.

  88. He doesn’t feel completely at the ease among strangers.

  89. He picked out the lace of the shoe and eats it as if it was spaghetti.

  90. At that time, hunger was a disturbed problem in many parts of the countryside.

  91. General speaking, the number of the people who drive after drinking is smaller.

  92. At the class meeting, some top students introduced several approaches of the study of English.

  93. Several villages were cut down from the outside world, for all the roads to them were destroyed.

  94. Charlie’s character, the little tramp, was social failure but was loved for his optimism and determination.

  95. That made her succeed later on was the kindness and consideration she showed

  to all her patients.

  第四节 书面表达 (满分15分)

  网络购物逐渐成为我们生活的一个部分,请你用英文给China Daily写一封信,谈谈网络购物的利弊以及你的看法。

  要点如下:

  1.优点(方便、快捷、质优价廉)

  2.缺点 (质量无法保证、售后态度不好)

  3.你的看法

  注意:

  1. 词数100左右;

  2.可适当增加细节,以使行文连贯;

  3.开头和结尾已为你写好,不计入总词数。

  Dear editor,

  With the fast development of e-commerce, online shopping is increasingly becoming an unavoidable part of our life._________________________________

  _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  _________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  ______________________________________________________________________________________________________________________________________

  Best wishes

  Yours,

  Li Hua

  英语答案

  客观卷:1-20 BCABC AABBC ACBAA CBACB

  21-40 ABCDC BCBDA DBACC DCADB

  41-60 CAB DABC CBDA ACBB GFABE

  主观卷:

  61. such 62. Actually 63. comfortable 64. what 65. with

  66. It 67. making 68. that 69. ends 70. had wished

  71-80 humour represent occupation curiously directed circulating/spreading

  convincing function chemical delivered

  81. to leave 82. hit/struck that 83. Are

  84. leaving/ making worse off 85. Not all neither/nor

  86. 加had 87. is 88. the划掉 89. were 90.disturbing

  91.Generally 92. of-to 93. down-off 94. 加a 95. That-What

  写作:

  Dear editor,

  With the fast development of e-commerce, online shopping is increasingly becoming an unavoidable part of the young’s life.

  The popularity of online shopping definitely has its own reasons. First and foremost, online shopping usually means something you buy both cheap in price and better in quality. Besides, goods you get online come to you fast as well as conveniently, saving your tiredness of shopping and walking. But the other side of the coin is also true. Goods bought online are not as fine as those from the store which you can watch, feel and smell by yourself. Some online shoppers become impatient or even unreasonable after you have paid for the goods.

  In my opinion, we should improve our e-commerce laws to regulate the activities of online purchase. Meanwhile, as the online customers, we should be cautious while shopping online.

  Best wishes

  Yours,

  Li Hua

  高一英语下学期期末试卷带答案

  一、听力理解(共三节,14分)

  第一节(共4小题;每小题1分,共4分)

  听下面4段对话。每段对话后有一道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听两遍。

  1. When will Mr. Hunter arrive at the airport?

  A. At 2:30. B. At 3:30. C. At 4:15.

  2. Which city has the man been to?

  A. Rome. B. Florence. C. Venice.

  3. What is the man going to do now?

  A. Attend the class.

  B. Go to the post office.

  C. Go to the library.

  4. What is the woman doing?

  A. Giving directions.

  B. Offering suggestions.

  C. Making instructions.

  第二节(共6小题;每小题1分,共6分)

  听下面三段对话。每段对话后有两道小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你将有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话你将听两遍。

  听第5段材料,回答第5至6题。

  5. Where are the speakers?

  A. In a restaurant.

  B. In a shop.

  C. In a travel agency.

  6. How will the woman pay?

  A. By credit card.

  B. By traveller's check.

  C. In cash.

  听第6段材料,回答第7至8题。

  7. Which place will they first visit?

  A. Tower of London.

  B. Hyde Park.

  C. Buckingham Palace.

  8. What's the weather like in London this week?

  A. Rainy. B. Fine. C. Windy.

  听第7段材料,回答第9至10题。

  9. What did the man study in college?

  A. Engineering.

  B. Information Technology.

  C. Designing.

  10. Why does the man want to change his job?

  A. To earn more money.

  B. To get closer to his home.

  C. To seek self-improvement.

  第三节(共4小题;每小题1分,共4分)

  听下面一段对话,完成第11至14四道小题,每小题仅填写一个词。听对话前,你将有20秒钟的时间阅读试题,听完后你将有60秒钟的作答时间。请将答案写在答题纸相应位置。这段对话你将听两遍。

  Donation(捐款)Form

  Name

  11 White

  Address

  Room 53, 12th floor, Building F, 12 Street

  Telephone Number

  13

  Donation Amount

  $ 150

  Member Rights ●a free T-shirt

  ●a discounted entry price to the 14 park

  ●invited to all fundraising events

  二、单项填空(共10小题;每小题1分,共10分)

  从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

  15. I've forgotten the gathering time——will you remind me____________ it?

  A. to B. with C. of D. for

  16. —Tom has been working for more than 9 hours !

  —He _________be very tired.

  A. will B. must C. has to D. shall

  17. The football player passed the ball to one of his teammates, __________ kicked the ball into the net.

  A. that B. which C. whose D. who

  18. The problem that had been discussed for several weeks ____________ at yesterday's meeting.

  A. solved B. has solved C. was solved D. has been solved

  19. The students are hoping for the summer vacation __________ the exams are over.

  A. now that B. so that C. unless D. though

  20. There is no doubt _______ young students will benefit from volunteer work.

  A. that B. when C. whether D. how much

  21. Hundreds of fans had been waiting for the pop star for two hours, yet he didn't _________.

  A. take up B. turn up C. bring up D. break up

  22. The company will announce a new rule next month and those who smoke in the office __________ $ 100 by then.

  A. fine B. will fine C. is being fined D. will be fined

  23. Please call again at 10:30, __________ time the meeting should be over.

  A. to which B. by which C. from which D. of which

  24. Since there are many excellent athletes competing against each other in the game, it is uncertain __________ he will succeed in winning the medal.

  A. that B. what C. whether D. where

  三、完形填空(共14小题;每小题1分,共14分)

  阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

  After two months' travelling through Europe, it was finally time for my husband, John, and me to return home. With everything got ready and all the baggage 25 ,we boarded a train at Moosach U-Bahn station that would take us straight to Munich International Airport in one hour. It all seemed too easy, as we 26 the clearly positioned signs advising passengers travelling to the airport to use the last carriage(车厢).

  As the train made its way through farmland, we relaxed in the knowledge that the journey would be a 27 one. But after one hour, and the airport nowhere in sight, we started to 28 . Realising we were on the wrong train and close to tears, I wanted to get out at the next country station. At that point, a kind-hearted German lady, who had 29 our terrible situation, told us to remain on the train 30 we reached the town of Landshut, which was about 40km from the airport. When we arrived, we got off the train. 31 that we had no much money left, she guided us to an ATM. After that she helped us find the stationmaster. After knowing what had happened to us, the stationmaster told us that a bus to the 32 was leaving in six minutes and we were just 33 time to catch it. With John and me carrying our baggage, the three of us ran to the bus stop where she helped locate the 34 bus.

  We 35 reached the airport 30 minutes before the plane took off. Aboard the plane, we 36 down in our seats and then explained our near _ 37 _ to the passenger sitting next to us, who smiled and said she also came from Landshut.

  We were in such a state that we didn't ask the name of the kind lady we had met on the train. After we arrived home, we wrote to Landshut's local newspaper to express our 38 to the unknown lady, without whom we might have got in big trouble on that day.

  25. A. sent B. bought C. packed D. left

  26. A. followed B. made C. used D. showed

  27. A. single B. hopeful C. safe D. short

  28. A. sigh B. weep C. panic D. debate

  29. A. noticed B. faced C. changed D. accepted

  30. A. when B. until C. after D. since

  31. A. Admitting B. Explaining C. Expecting D. Learning

  32. A. stage B. airport C. station D. country

  33. A. at B. in C. beyond D. behind

  34. A. empty B. new C. correct D. last

  35. A. truly B. exactly C. finally D. totally

  36. A. looked B. went C. bent D. settled

  37. A. disaster B. damage C. discovery D. holiday

  38. A. ideas B. thanks C. wishes D. supports

  四、阅读理解(共三节,32分)

  第一节(共8小题;每小题2分,共16分)

  阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

  A

  Tour Guide to Ostia

  Visiting Ostia, a beautiful town in Italy, is a relaxing trip that takes you away from the noise of Rome. Reserve a whole day for your visit—not just to relax, but also because Ostia deserves it. The site is quite big, so don't spend too much time visiting the first buildings you see.

  What to wear

  Dress "onion(洋葱)-skin" style, with outer wears that can be removed. Ostia is fairly close to the sea, but it can also be quite hot in the ruins even on a cloudy day. Fine hot weather is generally guaranteed from mid-May to late September. Extra-comfortable shoes! And a sun hat!

  How to get there

  The best way to reach Ostia is by train. Trains leave at station Piramide. A normal train ticket will be enough for the entire journey. Get out at the stop Ostia. Next cross a busy road, keep walking straight ahead, and after 100 metres turn left to get to the entrance. If you arrive by car, you can use a parking lot in front of the entrance.

  Entrance fee

  Various discounts are given to European Union citizens. In order to get a discount you must show your passport. Full price ticket: 6.50 euro. Half price ticket: EU citizens between the ages of 18 and 25, and EU teachers. Free ticket: EU citizens below the age of 18. Tickets can be used for the entire day, so you can leave the site and return if you wish. Don't forget to tell the guards at the entrance that you will be returning!

  Opening hours

  Open daily except Monday 8:30 to 19:30.

  The Ticket Office closes at 18:00.

  The site is closed on Mondays, December 25 and May 1.

  Visit the official website of the Soprintendenza for the latest information and special opening hours : http: //archeoroma. beniculturali. it/en/archaeological-site/ancient-ostia.

  Address

  Via dei Romagnoli, 717, Rome RM, Lazio, Italy.

  39. Tourists who visit Ostia___________________.

  A. need to bring swimwear

  B. are welcome every weekday

  C. can park cars in front of the station

  D. had better spend a whole day touring the town

  40. Who might get free tickets?

  A. EU citizens who get tickets online.

  B. EU middle school students.

  C. EU school teachers.

  D. EU tour guides.

  B

  My friend, Peg, and I were seeking evidence that there were people who were treating our soil, our waters, our air with the love and respect they deserved. And we found it.

  One day we saw a busload of school children on an outing. The bus had stopped at a hamburger stand where we were having a rest, and half-a-hundred children poured out. Busloads of children, of course, were not new, and I hardly gave them more than a glance until I realized what they were doing. Chatting and laughing, the children were picking up as much waste as they could carry from around the stand and its parking area. They took the waste to their bus, where several bags had been brought out for the waste.

  Within five minutes, before our astonished eyes, that parking lot had been picked clean. Impressed, I walked over to their teacher. "I'm interested," I began. "In fact, I'm surprised at how those kids worked this place over. Is this some kind of environment protection class?"

  "You'd never guess it," he said, "but we're a history class. "

  "A history class?"

  "That's right. We're on our way from Boston to visit Fort(城堡) Ticonderoga. Before the trip, one of the things we tried to find out was how the Ticonderoga countryside looked back in old days," he said. "In fact, we made a little table display of the scene, using toy buildings and toy trees. When one kid jokingly suggested we ought to put a few bottles and cans around to make it look real, the others blamed him. But the boy argued that he bet Ticonderoga would look like that today. Besides, if they thought it was so funny, were they prepared to clean it up if he was right? The class decided, however, that the entire fort might be too big a task to do. But they agreed to clean up any roadside area where they stopped on their way to the fort. And so that's what they did!"

  41. How did the author feel when he understood what the kids were doing?

  A. Amazed. B. Bored.

  C. Disappointed. D. Unconcerned.

  42. Why were the students going to Fort Ticonderoga?

  A. To learn history.

  B. To go outing for fun.

  C. To clean the roads to the fort.

  D. To protect the environment there.

  43. The underlined word "display" in the last paragraph refers to__________.

  A. plan B. show C. cloth D. game

  C

  An astronaut is required to make some repairs to the outside of the International Space Station. After a successful repair, the astronaut finishes the task. Unfortunately, a tool flies off into space. The tool has now become space junk, high-speed pieces of objects(物体) going around the Earth at 17,000 kilometers per hour.

  While humans produce an unbelievable amount of waste on Earth, we might not think too much about space junk. But NASA says there are probable millions of objects, both small and large, going around the Earth in a giant cloud of junk.

  Space junk got its start in the middle of the twentieth century, at the very beginning of the space race, when satellite began to be launched to go into orbit (轨道) around the Earth. So far, space junks include waste spaceships and waste spaceship parts, rocket fuel containers and even pieces of paint. Believe or not, there are millions of tiny pieces of paint floating around Earth's orbit. Heat or crashes usually cut off paint from spaceship and turn them into space junk. Because there are so many objects flying around up there, there's concern that crashes between space junks will only produce more of them. Scientists are worried this is already happening.

  Anything travelling at a high speed in space would cause a considerable amount of damage to a spaceship if a direct hit happened. Even a small piece of paint is capable of making a quarter-inch hole into the window of a space station. The good news for astronauts is that most space junk is located between 550 and 625 miles above the Earth——the International Space Station flies in orbit at 250 miles high, while spaceships usually only reach 375 miles above the Earth. Space programs are also working on rocket designs that limit the amount of space junk produced during a launch.

  For those of us on the Earth, is there a possibility that space junk could fall back to the ground? Everything in orbit will finally be pulled back down by Earth's gravity—when that happens depends on how high the object is and how fast it's going. The higher the object is, the longer the object will take to fall. These objects could stay in orbit for thousands of years. As for the risks of getting hit on the head, fortunately, most objects burn up on their way back to the Earth, and no one has ever been killed by space junk.

  44. Where is space junk from?

  A. Pieces from satellites.

  B. Fuel coming from rockets.

  C. Waste from the space station.

  D. Spaceships that no longer work.

  45. What are scientists worried about space junk?

  A. It may rub off the spaceship's outside paint.

  B. It may be pulled back by gravity and hurt people.

  C. More space junks will probably be produced in crashes.

  D. The space station's windows may be blocked by space junk.

  46. Where is the passage probably taken from?

  A. Astronauts' travel diary.

  B. Scientists' research report.

  C. Popular science magazine.

  D. Adventure novel.

  第二节(共5小题;每小题2分,共10分)

  根据短文内容,从短文后的六个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。将答案写在答题纸相应位置。

  Taking photos while on holiday is not an uncommon activity. Tourists do it all the time, but if you want to take things further, here are some tips that can help you along the way.

  First of all, there is the matter of equipment. Of course, most people believe that the higher end your camera is, the better the photos will turn out. 47 The quality of DSLR cameras(数码单反相机) is superior to the one of small cameras and smartphones, but only if you know how to adjust(调整) their settings. However, if you don't know how to do it, an iPhone camera is enough too. 48 You can shoot amazing photos without having to travel with a large and heavy camera.

  Secondly, you need to do some research in advance and discover the best photo spots. Your photos don't have to look like travel cards. On the contrary, you can catch the beauty of a place by finding its uncommon corners and subjects. For example, if you're going to a crowded city, don't just take photos of high buildings. 49 You may see a new face of the city at that time.

  Thirdly, you have to be patient. 50 For the best picture, come back to the same spot several times or stay at one spot for some time. You might come across something special as you wait: a bird flying across an old temple, a mother and her baby passing by, or just the sun giving beautiful colors on the roofs.

  51 Take as many photos as you can and don't be disappointed if your first travel photos are not National Geographic material, because they will get better with time.

  A. So this is the most important.

  B. But that is only true in a way.

  C. Its quality has increased a lot.

  D. Don't forget that practice makes perfect.

  E. Try street photography or take pictures at night.

  F. You may have to take several shots until you discover the right one.

  第三节(共3小题;每小题2分,共6分)

  阅读短文,根据短文回答问题,并将答案写在答题纸相应位置。每小题答案不多于15个单词。

  Would you ever hug a stranger? There's actually a social activity of offering hugs to strangers in public places. It's known as the Free Hugs Campaign. The hugs are meant to be random(随机的) acts of kindness—selfless acts performed just to make others feel better. The person offering the hugs often makes a sign that reads "FREE HUGS", then holds it up in the street and waits for someone to ask for a hug.

  The activity was started by Australian Juan Mann in 2004. Juan had been living in London for almost 10 years when he decided to return to Sydney after his girlfriend decided to leave him. On landing, he had nothing but his suitcase. After about three months, an old friend invited him to a party. In an interview with WHO magazine, Juan said that while he was at the party, "... a completely random person I didn't know came up to me and gave me a hug. I felt like a king! It was the greatest thing that ever happened. " Then, he had an idea.

  On 30th June 2004, Juan made a sign with the words FREE HUGS and offered his first hugs in the center of the main shopping district in Sydney. "For the first 15 minutes, people just stared right through me. But then a woman tapped me on the shoulder and told me she needed a hug as one of her relatives had passed away," said Juan.

  Things really took off after a FREE HUGS video was uploaded to YouTube. While in Sydney, Juan met an American musician, Shimon Moore, who filmed Juan giving away free hugs and later used what he had shot to make a music video for the song All the Same by his band The Sick Puppies. The video was later uploaded to YouTube, where it has been viewed over 70 million times.

  As a result of the video, the Free Hugs activity became international and then developed to China, Italy, America, Switzerland, Norway, India, Portugal and the UK. An International Free Hugs Day was set on the first Saturday following 30th June as this was the date of the first time that Juan ever offered free hugs in Sydney.

  52. What is the purpose of the Free Hugs Campaign?

  53. What gave Juan Mann the idea of offering free hugs?

  54. How did Shimon Moore help Juan's activity become well-known?

  五、框词填空(共8小题;每小题0.5分,共4分)

  根据句意,选择方框中的单词,将其正确形式填入句中空格,并将答案写在答题纸相应位置。

  within; apologize; impress; schedule; nowadays; custom; confident; pretend

  1. Now she is planning our _____________ for the trip.

  2. Do you sing karaoke and ______________ you are a famous singer like Song Zuying or Liu Huan?

  3. Students are told that the course of study is to be completed _____________ a year.

  4. If what I said hurt you, I _____________.

  5. Once you have equipped yourself with knowledge, you can be _____________ of yourself.

  6. ____________many students use mobile phone, with which it is convenient to keep in touch with their family and friends.

  7. The teacher __________ by the progress he has made recently.

  8. The ___________ of lighting the Olympic flame goes back centuries.

  六、完成句子(共8小题;每小题2分,共16分)

  根据中文补全句子,并将答案写在答题纸相应位置。

  1. 你要是对这个游戏感兴趣,你可以参加到其中来。

  If you are interested in the game,______________.

  2. 他太高兴了,突然笑了起来。

  He was so pleased________________.

  3. 开车的时候,你必须注意交通规则。

  While driving a car, ________________ traffic rules.

  4. 我们应该遵守诺言,这很重要。

  It is important_________________.

  5. 2022年冬季奥运会将在北京举办。

  The 2022 Winter Olympic Games_________________.

  6. 跟你的朋友表示你关心他。

  Tell your friend______________.

  7. 乐队正在演奏一首我们熟悉的歌曲。

  The band are playing a song________________.

  8. 一些演员唱得不够好,他们不得不依靠其他音乐家来帮助他们。

  As some actors could not sing well enough, they ____________ other musicians to help them.

  七、书面表达(共1题;共10分)

  你的美国笔友Lucy的学校安排了文化研究性学习的任务,要求学生选择一个外国节日,展开深入研究。Lucy来信请你推荐一个中国的节日。请你根据以下提示给Lucy写回信。

  1. 推荐一个中国节日;

  2. 说明推荐该节日的原因;

  3. 简单介绍该节日。

  注意:1. 词数不少于50;

  2. 可适当增加细节,以使行文连贯;

  3. 开头和结尾已给出,不计入总词数。

  Dear Lucy,

  I've learned about your recent learning task.

  ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  Best wishes!

  Yours,

  Li Hua

  (请务必将作文写在答题卡指定区域内)

  参考答案

  一、听力理解(共三节,14分)

  第一节(共4小题;每小题1分,共4分)

  1. C 2. B 3. B 4. A

  第二节(共6小题;每小题1分,共6分)

  5. A 6. C 7. C 8. B 9. A 10. C

  第三节(共4小题,每小题1分,共4分)

  11. Chelsea 12. East 13. 6823721 14. wildlife

  二、单项填空(共10小题;每小题1分,共10分)

  15. C 16. B 17. D 18. C 19. A

  20. A 21. B 22. D 23. B 24. C

  三、完形填空(共14小题;每小题1分,共14分)

  25. C 26. A 27. D 28. C 29. A

  30. B 31. D 32. B 33. B 34. C

  35. C 36. D 37. A 38. B

  四、阅读理解(共三节,32分)

  第一节(共8小题;每小题2分,共16分)

  39. D 40. B 41. A 42. A 43. B

  44. D 45. C 46. C

  第二节(共5小题;每小题2分,共10分)

  47. B 48. C 49. E 50. F 51. D

  第三节(共3小题;每小题2分,共6分)

  52. To show kindness to others and make them feel better.

  53. A stranger's hug which cheered him up.

  54. By filming Juan's activity to make a music video and uploading it to YouTube.

  五、框词填空(共8小题;每小题0.5分,共4分)

  1. schedule 2. pretend 3. within 4. apologize

  5. confident 6. Nowadays 7. is impressed 8. custom

  六、完成句子(共8小题;每小题2分,共16分)

  1. you can take part in it

  2. that he burst into laughter

  3. you must pay attention to

  4. that we should keep our word

  5. will be held in Beijing

  6. that you are concerned about him

  7. with which we are familiar

  8. had to rely on

  七、书面表达(共1题;共10分)

  One possible version:

  Dear Lucy,

  I've learned about your recent learning task. Studying festival is interesting and meaningful. If you intend to study one of the Chinese festivals, I suggest that you consider the Chinese Spring Festival. I recommend it to you because it has a long history and is the most important festival to us Chinese. And you can not only learn Chinese culture, but also dip into Chinese history. As we know, it is celebrated on the first day of Chinese lunar month. People celebrate it for the coming of the spring. It is also a time for family reunion, which has a special meaning to everyone of us. Usually, family members will have a feast and set off fireworks together. Since China is large in area, the custom of the Spring Festival varies in different areas in China. I believe you'll learn a lot of interesting stories about the Chinese Spring Festival if you start your research on it.

  Best wishes!

  Yours,

  Li Hua

  听力录音原稿:

  Text 1

  W: John, could you possibly meet Mr. Hunter off his flight today, please?

  M: It depends. What time's he due to arrive? I've got a meeting at 2:30, remember?

  W: Well, he doesn't land till 4:15 and the meeting will be over by 3:30, won't it?

  M: 3:45 probably. But yes, I should just about make it ...

  W: Thanks!

  Text 2

  W: Have you ever been to Rome?

  M: No, but I've been to Florence. It's the most romantic city I've ever been to.

  W: Do you think so? I think Venice is much more romantic.

  M: Well, I've never been there.

  Text 3

  W: Well, it's been great chatting to you ,but I've really got to go. My class starts in about half an hour.

  M: Of course. I've got to get to the post office too.

  W: OK. So, then I'll see you next week.

  M: Yeah, next Thursday at 9 a.m. in the library.

  Text 4

  M: Could you tell me where Mr. Fielding's office is, please?

  W: Yes. Go through those double doors and then straight on. It's the second room on the right after the stairs. His name's on the door.

  M: Thank you.

  Text 5

  M: Good afternoon, how can I help you?

  W: I'd like the steak, please.

  M: Would you like a baked potato or French fries?

  W: Baked potato, with some sour cream on the side.

  M: Anything to drink?

  W: I'll have a cup of tea.

  M: OK, just wait a moment and I'll get it for you ... Here's your order, madam. That comes to $ 80.

  W: Can I pay the bill with my credit card or traveller's check?

  M: Sorry, but we don't accept them. You'll have to pay in cash.

  W: OK.

  Text 6

  W: What's the first thing you want to do when we get to London, Mike?

  M: I don't know. I really want to see the Tower of London or visit Hyde Park, but I suppose we need to go to Buckingham Palace first.

  W, Yes, you're right. We're going there first. I just hope the weather isn't too bad. My uncle went there last year in August and he said it rained every day for a week.

  M: I've checked the weather forecast. It is going to be sunny this week, so don't worry.

  Do you know which gate we need to go to? Hope we are not the last passengers getting on the plane.

  Text 7

  M: Good morning. My name's Derek Reid. I'm looking for a new job.

  W: Right, I'll need some details. First, what's your main subject in college?

  M: I did a three-year course at Portway College and studied engineering.

  W: And are you working now?

  M: Yes, I'm a technician.

  W: So why do you want to change your job?

  M: Well, the work's OK. I'm just not getting anywhere. I've had the same job for four years. I think I've got enough experience for that now and I really want to move ahead and improve myself.

  W: So what position are you looking for?

  M: Designer.

  Text 8

  M: It's great to meet people who are interested in wildlife protection.

  W: Well, I've always loved animals from a young age.

  M: Ah, I see. Well, I'll need some basic personal information so I can complete this donation form. Can I get your full name please?

  W: Sure, it's Chelsea White.

  M: So that's C-H-E-L-S-E-A, right?

  W: Yes.

  M: Okay. Next, I'll need your home address.

  W: It's Room 53, 12th floor, Building F, East Street.

  M: All right. And could I have your phone number, please?

  W: Sure. My number is 6823721.

  M: 6-8-2-3-7-2-1, got it. So Chelsea, I know you want to make a donation, but have you considered joining us as a member? You can become a member by donating $100 or more.

  W: What do I get as a member?

  M: You get a free T-shirt and a discounted entry price to the wildlife park. Most importantly, you get invited to all of our fundraising events.

  W: That sounds like good value for money. I'd love to become a member. I'd like to donate $ 150 today.

  M: OK. Thanks for your donation.

  高一英语下册期末试卷阅读

  第I卷

  第一部分:听力(共两节,满分30分)

  第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)

  听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。

  1. What is the man doing?

  A. Watching TV B. Cooking C. Preparing to go out

  2. Where is Lisa most probably now?

  A. At work B. At home C. In the hospital

  3. What did David do yesterday?

  A. He did his homework B. He went swimming C. He had an exam

  4. When is the plane leaving?

  A. At 4:40 B. At 5:40 C. At 6:40

  5. How will Bella go to Shanghai?

  A. By plane B. By car C. By train

  第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)

  听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。

  听第6段材料,回答第6--7题。

  6. What is included in the rent?

  A. Gas B. Internet access C. Electricity

  7. How much did the man’s friend pay in rent?

  A. $1,200 B. $1,000 C. $800

  听第7段材料,回答第8-9题。

  8. What did Shirley buy at the market?

  A. Chinese paintings B. Papercuts C. Old furniture

  9. What is the main theme of papercuts?

  A. Animals B. Plants C. Babies

  听第8段材料,回答第10--12题。

  10. What is the probable relationship between the speakers?

  A. Doctor and patient B. Teacher and student C. Classmates

  11. What was wrong with Sarah?

  A. She didn’t want to attend class

  B. She failed the English test

  C. She was in hospital with a stomachache

  12. When will Sarch and John meet on Sunday?

  A. At 10:00 B. At 9:30 C. At 9:00

  听第9段材料,回答第13--16题。

  13. Which type of tea is best in the shop?

  A. Longjing B. Jasmine C. Tieguanyin

  14. Where are Chinese teas?

  A. In the showcases B. On the shelves C. On the first floor

  15. Why does the man want to buy some Chinese tea?

  A. He thinks Chinese tea is famous

  B. He wants to send it to his friends

  C. He likes drinking tea

  16. How much does the man pay for the tea?

  A. 200 yuan B. 160yuan C. 80 yuan

  听第10段材料,回答第17--20题。

  17. What is Michael Jackson known as?

  A. The king of music B. The king of dance C. The king of pop

  18. How many records has Michael Jackson sold?

  A. More than 103 million B. More than 130 million C. More than 300 million

  19. When did Michael Jackson begin his musical career?

  A. In 1963 B. In 1971 C. In 1979

  20. How many children did Michael Jackson have?

  A. Two B. Three C. Four

  第二部分 阅读理解(共两节,满分40分)

  第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)

  阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将选项涂黑。

  A

  I wandered into the small store where I usually buy milk, when the store owner received a call from a customer. The customer and his wife had shopped there several months earlier. He noticed that his wife really liked one thing in the store, so he wanted to buy it as a surprise.

  But the customer was in Tennessee, far away from the store which was in Maine. What’s more, he had been to the store several months earlier, and it was difficult to believe that the store owner would remember him, or what he was looking for.

  The store owner took a few close-up photos with her camera, and e-mailed them to the customer on the computer. The customer looked at the photos, decided which one he wanted. They talked and discussed a price over the phone. She took care of the credit card transaction(交易)online, and promised the gift would be shipped out that afternoon.

  The store owner was really smart. She was willing to push herself to find new ways to make the transaction actually happen. And it did work. However, it was the first time she had ever done it.

  I was amazed that the store owner discovered a creative solution that could lead to a new way of doing business. I was impressed by what she did---so easily, but how difficult it is for many of us to make that leap(飞跃,跳跃). I’m not just talking about technology, but about learning how to adapt to change. Most people hate or fear change unless they get to know exactly what change needs to be made. However, we should realize that challenge and opportunity go hand in hand.

  21. According to the passage, which of the following is TRUE?

  A. The owner often did business by using her camera.

  B. The customer had ever been to the store before

  C. The owner and the customer discussed the price on the computer

  D. The gift was sent out by train that afternoon

  22. The author was impressed by the store owner because _________.

  A. she was always ready to help others

  B. she told the writer how to run a store

  C. she was a successful businesswoman

  D. she managed to find a new way when facing change

  23. What’s the correct order of the store owner’s solution?

  a. e-mailing the photos to the customer on the computer

  b. taking care of the credit card transaction online

  c. taking a few close-up photos with her camera

  d. talking about the price of the gift with the customer

  A. bcda B. abcd C. cadb D. cabd

  24. Which of the following words can best describe the store owner?

  A. Creative B. Humorous C. Confident D. Honest

  B

  These days we are exposed to ads wherever we go. They try to sell us products by using beautiful art, videos, images or slogans that are catchy. Below, you can find some of the most famous logos that you can see everywhere in your life.

  Audi

  This business logo is very popular and the company is a competitor of BMW. The four rings can be interpreted as many things, like four elements, or four nations, but the truth lies elsewhere. In the 1930s, there were four different car manufacturers in Germany and they were called Audi, DKW, Horch and Wanderer. They decided to get together and create one company: Audi. But they didn’t use the logo right away. It took 30 years to see the four rings for the first time.

  BMW

  BMW was founded in Germany in 1916. The business logo of the company is easily recognized by anyone. Nevertheless the true meaning is a bit controversial(有争议的). According to one side of the story, it represents the propeller(螺旋桨)of an airplane, because BMW used to produce airplanes in Munich. The other story goes that the blue and white triangles(三角形)are taken from the Bavarian(巴伐利亚) flag, which is the place where they were made. It’s your choice — you can pick up your favorite story!

  Ferrari

  The story behind this logo is very interesting. During World War I, an excellent pilot, Count Francesco Barraca, painted a horse, the logo of his spuadron(空军中队), on his airplane to bring him luck. But he died in the war. In order to remember him, his mother then convinced Enzo Ferrairi to put the logo on his racing cars in the early 1930s to bring him good luck. The logo has stayed the same ever since. The yellow on the background represents the birthplace of Enzo Farrari, Modena, Italy.

  25. When did people first see the Audi logo?

  A. In the 1930s B. In the 1940s

  C. In the 1950s D. In the 1960s

  26. What can we learn about BMW from the third paragraph?

  A. The logo of BMW represents an airplane.

  B. It once produced airplanes in Bavaria.

  C. The Bavarian flag includes blue and white triangles.

  D. Most people prefer the second story.

  27. Why did Ferrari use yellow as the logo’s background?

  A. In memory of Count Francesco Barraca

  B. To show respect for Enzo Ferrari

  C. In order to bring good luck to drivers

  D. To express his thanks to Count Francesco Barracca’s mother

  C

  Living in a foreign culture there are many times when I realize that my perspective(观点)on life is completely different from those Koreans I interact with on a daily basis. This past week I have been greatly challenged to change my perspective and here is why.

  My dream in life is to become a doctor, one who changes the world. But last week I opened an email from UBC that contained the words “regrets”, no interview. I didn’t get an interview to medical school, thus will not be entering school for September 2009. My immediate reaction was one of extreme disappointment and anger—mostly directed at myself for not working hard enough, for not seeking out the opportunities necessary to have a good application, for simply not being good enough. My mind was full of hopelessness and despair that left me with no desire to further seek for the dream that I’ve held for quite a time now.

  During the past week two things happened. At church our pastor(牧师) mentioned perspective in a section of his sermon (说教). He stated that when we take our eyes off ourselves and realize God’s greatness, our circumstances will be seen through a new perspective.

  The second thing that reminded me to look at perspective was reading a book. The Mitford Series is so good if you are looking for books to read. So last night I was reading and one of the main characters (who is a priest) is trying to figure out what to say at church. His sermon ended up saying “In everything we give thanks.” It is easy to give thanks when we feel successful in life. It is easy to give thanks when we receive a blessing. But seriously, who in their right mind says thanks for the financial problems I have?

  28. Where does the author probably live now?

  A. in the church B. In Britain C. In Korea D. In UBC

  29. How did she feel when the author received the email from UBC?

  A. Disappointed B. Regretful C. Excited D. Anxious

  30. In the first priest’s view, when we face disappointment or despair, we should _______.

  A. turn to God for help B. see it in another way

  C. change the other’s perspective D. receive a blessing

  31. What can we infer from the passage?

  A. The author thanks God for not being admitted by the university

  B. The author thinks the second sermon is wiser

  C. The author still wants to be a doctor

  D. The author can’t really free from the disappointment

  D

  If you think that running marathons will help you live a long and healthy life, new research may come as a shock. According to a recent scientific study, people who do a very strenuous workout are as likely to die as people who do no exercise at all.

  Scientists in Denmark have been studying over 1,000 joggers (慢跑者)and non-joggers for 12 years. The death rates from the sample group indicate that people who jog at a moderate pace two or three times a week for less than two and a half hours in total are least likely to die. The best speed to jog at was found to be about 5 miles per hour. The research suggests that people who jog more than three times a week or at higher speeds of over 7 mph die at the same rate as non-joggers. The scientists think that this is because strenuous exercise causes structural changes to the heart and arteries(动脉). Over time, this can cause serious injuries.

  Peter Schnohr, a researcher in Copenhagen, said, “If your goal is to decrease risk of death and improve life expectancy(寿命), jogging a few times a week at a moderate (适度的)pace is a good strategy. Anything more is not just unnecessary, and it may be harmful.”

  The implications (暗示)of this are that moderate forms of exercise such as tai chi, yoga and brisk (轻快的)walking may be better for us than “iron man” events, triathlons and long-distance running and cycling. According to Jacob Louis Marott, another researcher involved in the study, “You don’t actually have to do that much to have a good impact on your health. And perhaps you shouldn’t actually do too much”.

  32. The underlined word “strenuous” in Paragraph 1 is closest in meaning to “_____________”.

  A. hard B. regular C. practical D. flexible

  33. The author presents some figures in Paragraph 2 to __________.

  A. suggest giving up jogging B. show risks of doing sports

  C. provide supportive evidence D. introduce the research process

  34. According to the scientists, why is too much exercise harmful?

  A. It may injure the heart and arteries B. It can make the body tired out

  C. It will bring much pressure D. It consumes too much energy

  35. What can be inferred from the next?

  A. No exercise at all is the best choice

  B. More exercise means a healthier life

  C. Marathons runners are least likely to die

  D. Proper exercise contributes to good health

  第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)

  根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

  Everyone can benefit from making an effort to practice gratitude(感激)every day. The following three steps can help you start feeling more grateful, and appreciative of the good things in your life:

  Notice the Good Things in Your Life

  36.________ Pay attention to the small everyday details of your life-nature, people, community, shelter, creature comforts like a warm bed or a good meal. And then start a gratitude journal(日记). Making a commitment (承诺,保证)to writing down good things each day makes it more likely that we will notice good things as they happen.

  Enjoy the Feeling of Gratitude

  There are moments when you naturally, right then and there, feel filled with gratitude. These are moments when you say to yourself, "Oh, wow, this is amazing! "or "How great is this!" Pause. 37.___________ Let it sink in. Enjoy your blessings in the moment they happen.

  Express Gratitude

  Expressing gratitude is more than being polite. 38_ ___Show your appreciation to someone who really did something nice. Say: "It was really kind of you to…,” "You did me a big favor when...," or "Thank you for being there when...". 39.________ Hold the door open for the person behind you, even if it means waiting a little longer than you normally would.

  True gratitude doesn't leave you feeling like you owe other people something-after all, if you've done someone a favor, you probably don't want the person to feel like you expect something back in return. 40.__________

  A. It's about showing your heartfelt appreciation.

  B. Just notice and absorb(吸收,吸入) that feeling of true gratitude.

  C. You can also express gratitude by doing a kindness.

  D. It's all about feeling good and creating a cycle of good.

  E. Start to notice and identify the things you are grateful for.

  F. Help someone without letting the person find out it was you.

  G. It's amazing what you notice when you focus on feeling grateful.

  第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)

  第一节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)

  阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

  Last July, I started a year-long bicycle tour in celebration of my fiftieth birthday myself. I wanted to 41 as many goals as possible in one year. The 42 was to be a tour of 12,000 miles around the USA. I would 43 everyday people in American small towns and play the tourist at lots of strange roadside 44 . I planned the trip to end in July, __45 I would bicycle into my Ohio hometown on my fiftieth birthday.

  __46 as it happened, I didn’t have time to tour the upper island of Michigan, and the wind 47 me to get other people’s rides in some places, so my mileage(英里里程) 48 just over 9,300 miles. But I met more 49 people than you can imagine. It was a grand journey, and I was happy to 50 my fiftieth birthday with my family in my hometown.

  I 51 thought aging would bother me. I thought I’d grow old gracefully, 52 the marks of experience as they appeared on my body. 53 as the signs began to become noticeable, one by one, I became more and more 54 . I needed reading glasses. The worst part was the weight. 55 no change in exercise or eating habits, the pounds added up 56 , and I couldn’t get them off. What I saw in the mirror no longer 57 the image of myself I carried in my mind.

  But was it really the physical aspects that upset me so much? Or was it the equation(等式)in my mind: signs of aging=old age=reducing abilities= 58 of dreams?

  I have always been attracted to great dreams and physical 59 . Something inspires inside me when I read of someone’s walk across the country or a bicycle trip around the world. It makes me long to go, to 60 everyday life and to test my ability or determination in a task that will need fortitude (刚毅) and resourcefulness.

  41. A. forget B. achieve C. quit D. remember

  42. A. competition B voyage C. adventure D. vacation

  43. A. know B. enjoy C. trust D. meet

  44. A. attractions B. bookstores C. restaurants D. supermarkets

  45. A. what B. when C. which D. where

  46. A. Sadly B. Gradually C. Happily D. Fortunately

  47. A. forced B. helped C. allowed D. sent

  48. A. concluded B. happened C. included D. totaled

  49. A. harmful B. humorous C. wonderful D. impossible

  50. A. congratulate B. design C. celebrate D. handle

  51. A. never B. ever C. only D. often

  52. A. refusing B. accepting C. intending D. leaving

  53. A. So B. And C. But D. Or

  54. A. delighted B. inspired C. worried D. astonished

  55. A. Without B. Over C. Through D. With

  56. A. immediately B. constantly C. exactly D. heavily

  57. A. matched B. gathered C. focused D. suited

  58. A. success B. gain C. failure D. loss

  59. A. balance B. challenges C. conditions D. health

  60. A. put up with B. make best of C. look down upon D. break away from

  第II卷

  第三部分 英语知识运用(共两节,满分45分)

  第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)

  阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

  Good evening! Today Mr Jackson, a member of the International Olympic Committee visited a high school in Changsha. In his speech, he talked about 61_________ history and significance of the Olympic Games 62.______gave examples of some of the sports that still continue today. Athletes at the ancient games 63.______only be men who spoke Greek, but today, men and women from around the world can 64.________(competition). The modern games, first held in 1896, 65.________(design) to make it possible for countries and people 66.________(live) in peace together. Mr Jackson also referred to some famous athletes 67.______have made Olympic history. He stated that Olympians had brought joy to people across the world with their attempts to push the limits of human 68.____________(achieve). One example is Michael Jordan who won his second Olympic gold medal after a long break. Mr Jackson also mentioned Deng yapping, who won may gold medals as an Olympic before retiring. Mr Jackson ended his speech by 69.______(wish) the Olympic movement a successful future to match its glorious past. The audience 70________(real) enjoyed his speech.

  第四部分:写作(共两节,满份35分)

  第一节 短文改错(满分10分)

  假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。

  增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

  删除:把多余的词用斜线(∕)划掉。

  修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。

  注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;

  2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

  Last Friday, my class took part in a meaningful and challenging course—Outward bound. Upon arrival, we divided into several groups by the coach there. Short afterwards ,we got involved in various activity. One of them were jumping across a broken bridge. I was afraid of at first, so with the encouragement of the coach, I finally made it. What impressed myself most was climbing over a wall to “escape”. We helped one another and all of us manage to “survive”. Before we left the center, we had a photo taking to record the unforgettable experience, that gave us a good change to build up courage and improve our sense or teamwork.

  第二节 书面表达(满分25分)

  假如你是小明,在某英文论坛上发现一名叫Jane的网友发帖,正在征集关于未来的床的想法;对此,你非常有兴趣,并做出了关于未来床的猜想,请从它的外表、功能、独特性等方面写一篇文章,来回复该网友的发帖。

  注意:

  1.短文应包括要点:外表、功能、独特性,可适当发挥;

  2.词数:100左右;开头和结尾已经给出,不计入总词数;

  3.参考词汇:灵活的flexible ; 湿度humidity; 香气fragrance

  Dear Jane,

  I have read your post and I am quite interested in it.

  ___________________________________________________________________________________________

  ______________________________________________________________________________________________

  Yours,

  Xiao Ming

  参考答案

  听力

  1-5BBACA 6-10BCBAC 11-15CAABB 16-20ACCAB

  21-25BDCAD 26-30CBCAB 31-35DACAD 36-40EBACD

  完形填空

  41-45BCDAB 46-50AADCC 51-55ABCCD 56-60BADBD

  语法填空

  61. the 62. and 63. could 64. compete 65. were(are) designed

  66. to live 67. who 68. achievement(s) 69. wishing 70. really

  短文改错

  Last Friday, my class took part in a meaningful and challenging course—Outward bound. Upon arrival, we ∧

  were

  divided into several groups by the coach there. Short afterwards ,we got involved in various activity. One of them

  Shortly activities

  were jumping across a broken bridge. I was afraid of at first, so with the encouragement of the coach, I finally made

  was but

  it. What impressed myself most was climbing over a wall to “escape”. We helped one another and all of us manage to

  me managed

  “survive”. Before we left the center, we had a photo taking to record the unforgettable experience, that gave us a

  taken which

  good change to build up courage and improve our sense or teamwork.

  书面表达

  I hope you like my idea.

  Yours,

  Xiao Ming


高一英语下学期期末试卷相关文章:

1.人教版高一英语试卷及答案

2.高一下册英语课课练检测试题及答案

3.高一期末备考英语计划

4.高一期末考试英语作文

5.高一英语单元检测试题4套及参考答案

Copyright @ 2006 - 2018 永利集团 All Rights Reserved

永利集团 版权所有 粤ICP备15032933号-1

我们采用的作品包括内容和图片全部来源于网络用户和读者投稿,我们不确定投稿用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的权利,请联系:xuexila888@qq.com,我站将及时删除。

永利集团 永利集团

回到顶部

永利集团游戏网址永利集团